Actueel


Scherpstelsessie CV

Gepubliceerd op 28-02-2010

In 2 leesminuten goed uit de verf komen met je CV? Meld je aan voor een scherpstelsessie waarin we, samen met jou, binnen 3 uur een scherp CV hebt.

Jij bent precies die man of vrouw waar werkgevers naar op zoek zijn. En waarom ben jij het waar zij naar op zoek zijn? Dat is wat zij in twee leesminuten uit je CV moeten kunnen halen.

Je CV is de laatste indruk bij netwerken en de eerste indruk bij solliciteren. Een goed CV zorgt ervoor dat jij in twee leesminuten goed uit de verf komt. Je CV aanscherpen betekent dat je je CV opstelt voor datgene waarvoor jij het bedoeld hebt.

Dat is het eerste waarop we ingaan; waarvoor is je CV bedoeld? Vervolgens passen we je CV zodanig aan dat het belangrijkste in relatie tot jouw bedoeling op pagina 1 staat. Dat allemaal zodanig dat jij er trots op bent en elke vraag erover kunt beantwoorden. Tijdens de sessie passen we direct je CV aan. Je gaat naar huis met een up-to-date CV waarmee je in twee leesminuten goed uit de verf komt. Dit doen we in een sessie van maximaal 3 uur. Voor meer informatie of aanmelden...
« Terug naar het overzicht 
^top