Opdrachtgevers


Bregje Dijkstra werkt zowel voor overheid als bedrijfsleven, profit en non-profit.


Van 2015 tot 2019 heeft zij voor DJI medewerkers die boventallig zijn geworden wegens reorgaisatie begeleid naar ander werk binnen en buiten de organisatie.


Sinds 2013 is Bregje Dijkstra verbonden aan Alites Adviesgroep als opleider. Voor het NCOI werkt zij als docent, examinator en ontwikkelaar voor Loopbaanadvisering en Coaching. Deze opleidingen verzorgt zij in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.


In het (basis)onderwijs verzorgt zij de coaching van directeuren, intern begeleiders, coördinatoren en leerkrachten. Thema's zijn onder andere: vanuit eigenheid directiefunctie vormgeven, effectieve communicatie naar ouders en collega's, effectiviteit in organiseren en plannen.


In 2010 ondersteunde zij het Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch bij de professionalisering van de loopbaanadviesfunctie.


In 2005 en 2006 heeft Bregje Dijkstra als sr. loopbaanadviseur de loopbaanadviesfunctie geprofessionaliseerd vanuit het nieuw op te zetten Leer & Ontwikkelcentrum van het KLPD dat korpsbreed voor de landelijke politie werkt. Zij was daar tevens vanwerknaarwerk loopbaanadviseur (VWNW adviseur)


Opdrachtgevers van Kleurtonen zijn onder andere:

Alites Adviesgroep
ABN AMRO


Enkele reacties van klanten…

 
^top