Actueel


Rob van Eeden over netwerken
De netwerk-expert Rob van Eeden gaat in op de essentie van netwerken. Het draait om geven en ontvangen. Zijn advies is om je contacten goed te  onderhouden. Juist dat ‘geven’ in relaties daar gaat het om. Dit artikel over netwerken is beschikbaar gesteld aan alle medewerkers van Rabobank NL via hun HR Portaal. Daar zijn wij van Netwerk-partners trots op.
Solliciteren in crisistijd, zo doe je dat
Het aantal vacatures daalt, de werkloosheid stijgt en volgens het CPB zal het percentage werklozen zelfs oplopen tot 9% in 2010. Een beetje vacature levert nu al postzakken vol sollicitatiebrieven op. De beste manier om tijdens de crisis een baan te vinden is daarom via je eigen netwerk.
Scherpstelsessie CV
In 2 leesminuten goed uit de verf komen met je CV? Meld je aan voor een scherpstelsessie waarin we, samen met jou, binnen 3 uur een scherp CV hebt.
Interessante boeken
Solliciteren via LinkedIn van Aaltje Vincent vertelt je stap voor stap hoe je online netwerken in kunt zetten om nieuwe werk en opdrachten te vinden. De magie van coachen van Andriaan Hoogendijk beschrijft bijzondere momenten in de coachingspraktijk vanuit de belevingswereld van verschillende coryfeeën in coachingsland.
Trainingen voor managers en ondernemers

Door de coaching op het gebied van managementvaardigheden en die op het gebied van startende ondernemers ontstond de vraag naar een training in persoonlijk leiderschap.

Harriet van den Heuvel; Studiekeuzebegeleiding

Harriet van den Heuvel van Kiestkunst is gespecialiseerd in studiekeuzebegeleiding voor middelbare scholieren en studenten.

 
^top